Doğu’daki Dadaşlar, bizimdir arkadaşlar!

Erzurumspor, şampiyonluk iddiasındaki G.Saray’ı yenecek bir performans gösterdi. Önemli pozisyonları vardı. Hatta öyle ki; G.Saray daha önce, “Bu maçtaki kadar baskıya maruz kalmamıştı” bile denilebilir....

Erzurumspor, şampiyonluk iddiasındaki G.Saray’ı yenecek bir performans gösterdi. Önemli pozisyonları vardı. Hatta öyle ki; G.Saray daha önce, “Bu maçtaki kadar baskıya maruz kalmamıştı” bile denilebilir. Dadaşlar, Cim-Bom’un canına okudu. Stadı başlarına dar etti.

Ortada böyle bir gerçek varken; dün gazeteleri okuduğumda, Erzurumspor’un becerisini nakledenlerin yok hükmünde olduğunu gördüm. İnsan üzülmüyor, hatta kızmıyor değil... Hak edene hakkını vermek, takdir etmek ve gelecek için onlara moral vermek niye bu kadar zor?

Türk medyasının, 3 büyüklerin haklarını gözetmek, korumak ve sağlama almak için gösterdiği inatçı çaba; temelde basın etiğine uyar mı? 

***

Gazete ve televizyonların “Onların taraftarı çok, beni

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar