Dikkat, Arnavutluk keklik takım değil!

Arnavutluk’u eskiden kimse ciddiye almazdı. O haldeyken bile, bizi yenerlerdi. Şimdi sınıf atladılar, “Çantada keklik” konumundan çoktan çıktılar... Bir çok futbolcusu, kalbur üstü Avrupa...

Arnavutluk’u eskiden kimse ciddiye almazdı. O haldeyken bile, bizi yenerlerdi. Şimdi sınıf atladılar, “Çantada keklik” konumundan çoktan çıktılar... Bir çok futbolcusu, kalbur üstü Avrupa kulüplerinde önemli işler yaptı. Hatta İsviçre milli takımı gibi, bir çok ulusal takımın içinde, Arnavut kökenli futbolcular var.

Bizim ne durumda olduğumuz belli değil.... Eğrisi doğrusuna denk gelirse, şansımız yaver giderse, hakem bizden yana tavır alırsa ve bizim de (Nadiren olduğu gibi) iyi oynayacağımız tutarsa; belki kazanırız. Peşin ve kesin favori değiliz.

Kendi sahanda ya da yabancı sahada oynayıp oynamadığının da pek bir anlamı yok. Oturmuş bir sistemimiz, etkin ve sabit bir oyun planımız, herkes tarafından ezbere bilinen bir kadromuz oluşmadığı için; neyi, ne zaman, nasıl, niçin ve nerede yaptığımızın bir önemi de yok. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar