Derbi olmak, Harbi olmak!

İstatistiklerle gerçekler; birbirini kıskanır, hatta küstürler... Bu yüzden, birinin söylediğini öbürününki pek tutmaz. Hatta bu konuda ironik ve mizahi bir benzetme yaparlar. Şöyle denir: İstatistikler bir...

İstatistiklerle gerçekler; birbirini kıskanır, hatta küstürler... Bu yüzden, birinin söylediğini öbürününki pek tutmaz. Hatta bu konuda ironik ve mizahi bir benzetme yaparlar. Şöyle denir: İstatistikler bir gölün ortalama derinliğinin 2 metre olduğunu söylediğinde, 2.20’ilk boyundaki biri, buna kanarak gölü yürüyerek geçmeye çalıştığında, boğulmuş... İstatistik dedikleri budur.

Fakat F.Bahçe söz konusu olduğunda, istatistiklerin sarı-lacivertli camiaya yalancı çıktığı pek görülmüyor. Kanarya ne durumda olursa olsun; kendi sahasında oynadığı derbi maçları ile ilgili öngörüler, genelde doğru çıkıyor.

Beşiktaş şu sıralar; takım bütünlüğü, tempo farkı, kazanma yüzdesi, pozisyon zenginliği ve sergilenen futbol açısından, F.Bahçe’den uzak ara önde.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar