Derbi değil, utanç maçı

Yumruk dolması ile şamar tatlı- sının ikram edildiği feci maç; utanç sınırını da aştı. Rezillik! İki kalecinin hatalı çıkışlarıyla, takımlarına birer gol yedirdiği...

Yumruk dolması ile şamar tatlı- sının ikram edildiği feci maç; utanç sınırını da aştı. Rezillik! İki kalecinin hatalı çıkışlarıyla, takımlarına birer gol yedirdiği maç; dünkü yazımda belirttiğim gibi, Fenerbahçe’nin ayranı üfleyerek içmesiyle başladı.

Yani... Ne çok korkarak, ne de gereksiz Don Kişot’luk yaparak oynamadı. Gerektiğinde, gereken her şeyden biraz katarak; oyuna müdahil oldu. Bir kişi eksik kaldığında bile, pes edecek görüntü vermedi. Aksine golünü de attı.

Ama Alper Potuk’un saçma, çocukça ve takımına ihanet eder gibi adam itişi; kırmızı kart gördü. Yaptığı hareket, sonradan patlak verecek diğer olayları da tetikledi. Volkan da kaşındı.

***

Soldado da, oyun içinde Pepe’yle çok didişti. 3 dakika içinde 3 kasıtlı faulle, o da kırmızıya kaşın

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar