Deli Dumrul ve Don Kişot ikilisi

Lig sıralamasındaki safları, daha da sıklaştırması beklenen Trabzon-F.Bahçe maçı; aksine zirvedeki araya boşluk koydu. Her iki tarafın puan kayıpları, (Şimdi pek farkında değiller ama) ileride...

Lig sıralamasındaki safları, daha da sıklaştırması beklenen Trabzon-F.Bahçe maçı; aksine zirvedeki araya boşluk koydu. Her iki tarafın puan kayıpları, (Şimdi pek farkında değiller ama) ileride başlarına büyük sıkıntı getirecek.

Beraberliğin bu denli risk yüklü olduğu durumda bile; illa da beraberliği kollayacak oyun tarzlarını anlamak mümkün değil. İki hoca da hatalı... O kadar ki; ilk onbirde yeralmayan Valbuena ve Sosa, oyuna girdiklerinde takımlarını ateşleyen tek unsur oldular.

Hocaların ilk onbir için yanlış seçimlerine, doğrudan kırmızı kartlık müdahalelere seyirci kalan hakem de katıldı. Böylece maçın üç etken maddesi; Ali Palabıyık-Aykut Kocaman-Rıza Çalımbay saç ayağı, derbiyi katleden temel unsur oldu.

***

Aykut Kocaman’ın Valbuena’ya karşı takındığı hasmane (Düşmanca) ta

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar