Cenk Tosun ne yapmalı?

Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor olmanın ne anlama geldiğini; Şampiyonlar Ligi grup maçlarının en güzel golünü atan Cenk Tosun, 25 milyon euroluk transferiyle çok güzel anlattı. Beşiktaş gruptan elenseydi ya da...

Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor olmanın ne anlama geldiğini; Şampiyonlar Ligi grup maçlarının en güzel golünü atan Cenk Tosun, 25 milyon euroluk transferiyle çok güzel anlattı.

Beşiktaş gruptan elenseydi ya da grup elemelerine hiç katılmamış olsaydı, belki yine transfer olurdu ama; kendisi için böyle bir bedel ödeneceğini, rüyasında görse inanmazdı. Zaten böyle bir para olmazdı.

25 milyon euro, Şampiyonlar Ligi kariyeri için verilmiştir. İşte bu yüzden; tüm futbolcular bu ligde mücadele eden takımlarda oynamak ister. Eğer grup maçlarında oynayacak bir takımsanız; klâs bir futbolcuyu transfer etmeniz çok daha kolaylaşır. Cazibe merkezi olursunuz.

***

Cenk Tosun, bu şansını iyi kullandı. Ama işinin artık daha zor olduğunu bilmeli... Çünkü Premier Lig, bizim anladığım

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar