Beşiktaş kayıpta... F.Bahçe kazandı!

Herkesin merakla ve dört gözle beklediği, adı büyük kendi bücür F.Bahçe-Beşiktaş derbisi; hayal kırıklığının çok ötesinde, olumsuz bir etki bıraktı. Kimse...

Herkesin merakla ve dört gözle beklediği, adı büyük kendi bücür F.Bahçe-Beşiktaş derbisi; hayal kırıklığının çok ötesinde, olumsuz bir etki bıraktı. Kimse beğenmedi.

Doğrudur... Ama doğru olan bir başka şey var. O da, F.Bahçe’nin bu sezon oynadığı tüm maçlardan çok daha fazla bir istek ve kendini ispat çabası içinde olmasıydı. Gerçi istekli oluşu, kaliteli futbola herhangi bir önemli katkı sağlamadı ama; kendi makus talihine bir başkaldırışı da görmedik değil. 

Beşiktaş bile, rakibinin muhtemel bir isyan ihtimalini hesaba katmış olmalı ki; son 5 resmi maçında 4 yenilgi alan F.Bahçe’den (vallahi de billahi de) resmen korktu. Hadi terbiyeli davranıp korktu demeyelim de, ürktü diyelim.

Gerçekten de öyle... Siyah-Beyazlılar, olası bir direniş/diriliş/dönüş ihtimalini, çok ciddiy

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar