Beşiktaş insan avına çıkmasın!

Kaybedilen maçtan sonra, Fikret Orman’ın (Hakemle ilgili olarak) yaptığı çok sert açıklamalar; somut verilere dayanmıyordu. Dünyanın hiçbir ülkesinde, yanlış verilen bir tac kararının “Vahim...

Kaybedilen maçtan sonra, Fikret Orman’ın (Hakemle ilgili olarak) yaptığı çok sert açıklamalar; somut verilere dayanmıyordu. Dünyanın hiçbir ülkesinde, yanlış verilen bir tac kararının “Vahim hata” olarak kabul edilmesi mümkün değildir.

Aslında Beşiktaş, ikinci golü de bir tac atışının sonrasında yedi... Bu kez hakemin hiçbir kusuru yoktu, o konum için kendilerini niye suçlamıyorlar? 

***

Evet, ben de maç yazımda; gecenin kırlma noktası olan tac  için, “Yanlış karar” demiştim. Ama açık söyleyeyim, onda da çok emin değilim... Top, Caner’in ayağına çarpmış olabilir.

Temas ettiği ya da etmediği tartışılabilecek ortada bir tac için, bütün ülkeyi ayağa kaldırmak; adil değildir.

Zaten Fikrat Orman, kendini h

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar