Beşiktaş el ele verdi Medel’i ‘El’e vermedi

Beşiktaş epey erkenden gol yedi ama; bunun sarsıcı etkisini üzerinden çabuk attı. Maç 0-0 devam ediyormuş gibi oynamayı sürdürdü... Sonucu, profesyonel bir soğukkanlılıkla kabulleniş; takımın...

Beşiktaş epey erkenden gol yedi ama; bunun sarsıcı etkisini üzerinden çabuk attı. Maç 0-0 devam ediyormuş gibi oynamayı sürdürdü... Sonucu, profesyonel bir soğukkanlılıkla kabulleniş; takımın normal futbolunu sürdürmesini sağladı. Beşiktaş”ın bu olgun tavrını beğendim.

Talisca’nın geçen seneki formundan uzak olduğu konusunda eleştiriler yapılıyordu ama, bu kanıyı dün gece çöpe attı. Çünkü çok çabaladı, goller attı, bir golü sayılmadı, omuzu sakatlansa da oyuna devam etti. Beceri var, fedakarlık var, her şey var; daha ne olsun?

Sayılmayan golü öncesi, hava topu mücadelesinde Babel için faul düdüğü çalındı ama; o pozisyonlara faul kararı verilmeyen maçları da çok gördük. Bu yüzden kararsız kaldım.

***

Beşiktaş bazı ma&ccedi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar