Aykut hoca, kafayı Valbuena’ya takma

Yapılan bir kural değişikliğinden sonra; paralelde kalan bir futbolcunun ofsayt sayılmayacağı IFAB kararı, en az 20 yıldır işliyor... Ama uygulayan kim? Bizim hakemler, “Dertsiz başını derde sokmamak...

Yapılan bir kural değişikliğinden sonra; paralelde kalan bir futbolcunun ofsayt sayılmayacağı IFAB kararı, en az 20 yıldır işliyor... Ama uygulayan kim?

Bizim hakemler, “Dertsiz başını derde sokmamak için” bu temel kuralın işlerliğini fiilen kaldırdı. Ya ofsaytsa diye korkup, bayrak kaldırıyorlar... Serdar, kalecisinden aldığı topu, anında ara pası olarak uzattı ama; paraleldeki Umar ofsayt sayıldığı için, o güzelim pozisyon güme gitti. Devam denilseydi, Volkan Demirel ile karşı karşıya kalacaktı. Sonrası ne olurdu, bilinmez. Ama sen legal atağı kesme!

***

F.Bahçe görünüşte duruma hakimmiş, oyunu kendi istediği kıvamda yönlendiriyormuş gibi geliyordu ama; bu hakimiyetin pozisyona dönüşümü neredeyse sıfırdı. Üretim olmadıktan sonra, çok çalışmanın kıymeti ne?

Demek ki, havanda su dövüyors

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar