Alışılmadık şeylere alışma evresindeyiz

Önümüzdeki hafta sonu, ligimizin ikinci yarısı başlıyor. Ama yaşanan mali problemler nedeniyle, ara transferde iddialı çıkışlar yapılamadı. Dört büyükler, geçmiş yıllarda “Ara...

Önümüzdeki hafta sonu, ligimizin ikinci yarısı başlıyor. Ama yaşanan mali problemler nedeniyle, ara transferde iddialı çıkışlar yapılamadı. Dört büyükler, geçmiş yıllarda “Ara yenilenme” konusunda gösterdikleri beceriyi, bu kez pek tekrarlayamadı.

Hatta G.Saray, geriye bile düştü. Rodrigues gitti... Derdiyok gözden çıkarıldı... Serdar Aziz gitti gidiyor... Belhanda eli kulağında... Hatta bu yazıyı okurken bile elden gitmiş olabilir.

Ağaçları budamak iyi gelir de, onun da zamanını ve ölçüsünü tutturamadın mı; daha da gürbüz olsun diye beklediğin şey, çürüme getirir. G.Saray inşallah böyle bir dönem ve deneme geçirmez. 

***

Beşiktaş da, “Giden gider kalan sağlar bizimdir” anlayışı ile meydan okur gibi adam postalayıp

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar