“Satılmayacak futbolcu yoktur” diyenlere uyarı!

Bizim kulüplerimiz, mali açıdan tarihin her döneminde kötü durumdaydı... G.Birliği gibi; borcu olmayan, kasasında ya da bankada (Hem de fazlaca) nakdi olan, futbolcusuna para ödeyememe durumlarına düşmeyen kulüp, ancak bir-iki...

Bizim kulüplerimiz, mali açıdan tarihin her döneminde kötü durumdaydı... G.Birliği gibi; borcu olmayan, kasasında ya da bankada (Hem de fazlaca) nakdi olan, futbolcusuna para ödeyememe durumlarına düşmeyen kulüp, ancak bir-iki tane bulunurdu. Şimdi o da yok.

Düşünün ki; kulüplerimiz vergilerini bile ödemede hep disiplinsiz-düzensiz-kayıtsız kalmışlardır. Borçlar artık ödenemeyecek noktalara ulaştığında, devletten “Yeniden yapılandırma” talep ederler. Sıkça affa uğradıkları görüldü.

Ne yaparsan yap, ne kadar yardım edersen et, ne kadar affedersen et; sonraki dönemler de gene eski duruma dönüşürdü. Kronik hastalık hastalık haline geldi.

***

Bu bozuk düzen gene aynen devam ederdi de, FIFA ve UEFA bu anlamsız gidişe dur demeye başladığında; tekerin i&cc

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar