Üç büyüklerin saltanatı bitti!

Başakşehir’in perçinli liderliği dışında; Kasımpaşa, Antalya ve Malatya’nın puan sıralamasındaki başarı grafiği, Süper Lig’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi...

Başakşehir’in perçinli liderliği dışında; Kasımpaşa, Antalya ve Malatya’nın puan sıralamasındaki başarı grafiği, Süper Lig’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının işaretini veriyor. Şurdan anlayın ki; üç büyükler (Lig tarihinde daha önce görülmemiş şekilde) ilk kez ilk üçe giremedi.

Kasımpaşa’da Diagne’nin gol krallığında uzak ara ve neredeyse kapanamayacak fark yapması; rastlantı değil. Üç büyükler dışındaki tüm takımların, yabancı transferi konusunda daha başarılı oldukları gerçeği var. 

***

Mustafa Denizli yönetiminde daha da ivme kazanan Kasımpaşa, farkını kolayca ortaya koydu. Sadece aldığı sonuçlar, ligdeki sıralaması ve Diagne farkı ile değil; sergilediği akıcı/akılcı/aktif futboluyla da, beğeni topladı.

Trabzon, Antalya, Malatya

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar