Tek puanı öpüp başına koysun!

Fenerbahçe sezon başından beri sorunlarla boğuşuyor. Krizin temel nedeni; takımın aldığı sonuçlar ve sergilediği verimsiz futbol... Kulüp, medya ve camia bu sıkıntılarla çalkalanırken; sorunun temel...

Fenerbahçe sezon başından beri sorunlarla boğuşuyor. Krizin temel nedeni; takımın aldığı sonuçlar ve sergilediği verimsiz futbol... Kulüp, medya ve camia bu sıkıntılarla çalkalanırken; sorunun temel kaynağı durumundaki futbolcular, olup-bitenden hiç etkilenmemiş gibi davranıyorlar.

Oysa yırtınmalı, iyi futboldan önce iyi sonuç için; sorumluluk yüklenmeleri gerekiyor. Hiç de öyle değil... Şimdiye kadar nasıllarsa, bundan sonra da öyle kalmaya yeminliler gibi bir başlangıç yaptılar.

Devre bitiyor, F.Bahçe’nin pozisyonu yoktu... Halk oyu ile galip ilan edilmeyeceksin, 3 puanı almak için sahada bir şeyler yapman gerekir. Ağır, hantal, insanı sıkan, bıktırıcı, çok düşük temposu var. Koşmuyorlar... Sadece; bir Sivas atağının kesilmesinden sonra başlatılan kontratak sırasında, lütfedip hızlı atak yaptılar. O da bir kez... Yuh artık!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar