Stoper görünümlü gizli forvet: PEPE!

Beşiktaş diklemesine gitti... Kanatlardan gitti... Zik-zak çizerek gitti... Ortadan set oyununyla gitti... Hatta doldur-boşaltla da gitti ama; ne yaparsa yapsın golü bulamıyordu. Golden vazgeçtim, aslında pek pozisyon da...

Beşiktaş diklemesine gitti... Kanatlardan gitti... Zik-zak çizerek gitti... Ortadan set oyununyla gitti... Hatta doldur-boşaltla da gitti ama; ne yaparsa yapsın golü bulamıyordu. Golden vazgeçtim, aslında pek pozisyon da bulamıyordu.

Malatyaspor, bir gün önceki G.Saray maçında; Kasımpaşa’nın ilk yarıda yaptığı bilinçli savunmayı yapmaktan uzaktı. Hesapsız-kitapsız bir kapanma metoduyla, aklı sıra direniyordu. 

Beşiktaş ne yaparsa yapsın golü bulamadığında, aslında iyi değildi... Malatya da, kapanırken çok da organize görünmüyordu. İkinci yarıda toparlansalar da, yetmedi.

Ceza alanı içinde Quaresma’nın yere indirilişi vardı. Malatya savunmasında, iki eli havada topa temas eden adamı vardı. Fakat hakemin ne penaltı kararı, ne de VAR’a danışma huyu vardı... Anlayacağınız, maç kaotik bir ortamda geçiyordu.  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar