Vuslat başka bahara kaldı!

Portekiz takımı, maça başlar başlamaz; hızla yüklenmeyi seçti... Benfica, sahasında F.Bahçe’yi beklemek yerine, “En iyi savunma hücumdur” dercesine, kafa tutuyordu. Sarı-lacivertliler; rakibi önlemek ve...

Portekiz takımı, maça başlar başlamaz; hızla yüklenmeyi seçti... Benfica, sahasında F.Bahçe’yi beklemek yerine, “En iyi savunma hücumdur” dercesine, kafa tutuyordu.

Sarı-lacivertliler; rakibi önlemek ve durdurmak adına, etkili bir bütünlük gösteremedi. Kısa paslaşmalardan beklediği sonucu alamayınca, şansını uzun toplarda aramaya başladı. Fakat onda da top, genellikle rakibe gitti.

F.Bahçe poziszyon üretemiyor, ürettiklerinde de etkili olamıyordu. Gol atmasından vazgeçtik, gol yemesinden korkar olduk. Korktuğumuz da başımıza geldi.

Yediğimiz golde; Volkan’ın hem çıkışı, hem çıkış zamanlaması hem de yanlamasına müdahalesi yanlıştı. Bir başka yanlış çıkışında da, nerdeyse gol yiyorduk.

***

Kısacası... Oynayan Benfica, oflayan F.Bahçe’ydi. Ta

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar