Kazasız-belasız atlatılan badire!

Galatasaray’da Gomis’in yokluğu, ortada bir hesaplaşmanın olduğu duygusunu veriyordu. Onu ilkonbir dışında tutmak; bir tehdit, bir uyarı, dikkat et sinyali miydi? Takım erkenden golü yiyince, “Terim’den bunun...

Galatasaray’da Gomis’in yokluğu, ortada bir hesaplaşmanın olduğu duygusunu veriyordu. Onu ilkonbir dışında tutmak; bir tehdit, bir uyarı, dikkat et sinyali miydi?

Takım erkenden golü yiyince, “Terim’den bunun hesabını sorarlar mıydı?” diye düşünmedik değil. Neyse ki, bu golün altından çabuk kalktılar.

1-0 geriye düşüşte, G.Saray’ın herhangi bir panik, telaş ya da sarsılma anı geçirmemesi; olumlu bir olgunluktu. Hatta takım daha da toparlandı.

***

El Kabir’in ofsayt olduğu gerekçesiyle sayılmayan golü sonrasında; Donk ve Maicon’un birbirlerini suçlayan sert tartışması, boşuna yapılmış oldu. Daha ligin ilk maçında hırlaşma çıkması; pek sevimli görünmedi.

G.Saray’ın geçen sezondan kalma; gizlendirilmiş faul girişimleri yeni sezonda da s&

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar