VAR’la YOK arası bir maç

A khisar, G.Saray’ı Türkiye Kupası’ndan eleyen taraftı... Daha maçın başında öne geçmesi, o kadar da şaşırtıcı değildi. Hatta dahası var; devreye 1-0 bile değil; 3-0 önde girmesi...

A khisar, G.Saray’ı Türkiye Kupası’ndan eleyen taraftı... Daha maçın başında öne geçmesi, o kadar da şaşırtıcı değildi. Hatta dahası var; devreye 1-0 bile değil; 3-0 önde girmesi gerekiyordu. O kadar net pozisyonları var. Direkten de döndüler.

Akhisar aslında, bizim medyanın pek sevdiği bir ifade ile, “Haddini bilerek” oynadı. Ben bu ifadeyi pek sevmem. Çünkü bu söylemde; G.Saray’ın karşısındaki rakibi, küçümseme yaklaşımı var. Haddini bilerek değil, akıllı oynadı diyelim.

***

G.Saray topa sahip olma oranında büyük bir fark yaptı ama; (Hızlı oyunculara sahip olmasına rağmen) düşük tempoyla oynadı. Akhisar’ı savunma hatalarına sürükleyecek bıktırıcı bir baskı sergiliyemedi. Baktığınız zaman, koca ilk yarıda dişe dokunur bir pozisyonu da yoktu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar