Milli formaya saygı maçıydı

Türk futbolcusunun temel olumsuz özellliklerinden biri; oldum olası hazırlık maçlarını sevmemesidir. Sakatlanma riskinden korkar ve özel maçı külfet görür... Sanki şakaklarına silah dayanmış gibi, hep;...

Türk futbolcusunun temel olumsuz özellliklerinden biri; oldum olası hazırlık maçlarını sevmemesidir. Sakatlanma riskinden korkar ve özel maçı külfet görür... Sanki şakaklarına silah dayanmış gibi, hep; zorla oynatılıyorlarmış hissini veren isteksizlik/temposuzluk/durgunluk gösterirler.

Ama dün gece, sanılanın aksine; hemen oyunun içine girdiler. Kısa, seri ve net paslaşmalarla rakibin aklını /dikkatini çeldiler. Toparlanmasına izin vermediler. Pozisyon golüyle ve Cenk Tosun’un mekik işi ustalığı ile öne de geçtik.

Gol sonrasında da, oyuna giriş yaptığımız tempomuzu sürdürdük. Ama 21-31 dakikaları arasındaki 10 dakika içinde, İran’ın pozisyonlarla zenginleşen tehlikelerine tanık olduk. Bu anları da, kalecimiz Serkan Kırıntılı’nın özgüven yüklü kurtarışlarıyla, kazasız atlattık. 

Devre arasına girdiğim

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar