Talisca’n varsa, yaşadın arkadaş

Yarıda kalan gerilimli derbinin, hemen 3 gün sonrasındaki maçta olası etkileri görülebilirdi. Ama Beşiktaş’ın, Yeni Malatya karşısında durumu 1-1’e getirmesi; o talihsiz günün uzantısı...

Yarıda kalan gerilimli derbinin, hemen 3 gün sonrasındaki maçta olası etkileri görülebilirdi. Ama Beşiktaş’ın, Yeni Malatya karşısında durumu 1-1’e getirmesi; o talihsiz günün uzantısı değildi. Çünkü golü yiyene kadar sergilediği tavır, arızalı bir görüntü içermiyordu. Yeterli tempoda, yeterli iştahda ve yeterli kıvamdaydı. Zaten golünü de attı.

Fark, Malatya’nın oyundan düşmek istemeyen inatçı tavrından ve amatör bir heyecanla maça asılmasından kaynaklanan saf coşkusuna dayanıyordu. Şaşılacak bir durum yok.

Yani Beşiktaş şampiyon olacak diye, başkalarının gol atma hakkı ya da becerisi yok mu? Bunlar işin doğasında var. Kabullenmek zorundasın.

***

Beşiktaş ikinci yarıya yüksek tempoyla, etkili ve Talisca’ın iki önemli pozisyonuyla can alıcı girdi. Ama Mala

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar