Evdeki hesap, Çarşı’ya uydu

Hakemlere bulaşmak için fırsat kolluyoruz ya, Quaresma’nın pozisyonunu da, tartışmalara meze yapacağız. Kimi “Ayağının rakibin ayağı ile temasını hissettiği an, kendine yere bıraktı”...

Hakemlere bulaşmak için fırsat kolluyoruz ya, Quaresma’nın pozisyonunu da, tartışmalara meze yapacağız. Kimi “Ayağının rakibin ayağı ile temasını hissettiği an, kendine yere bıraktı” diyecek... Kimileri de, “İsla ayak bastı düşürdü” karşılığını verecek.

Bu penaltının doğrusunu ne yazık ki tam ve kesin olarak öğrenemeyeceğiz. Zaten ben de “Acaba hangisi” diye kararsız kaldım. Çoğunluk neye karar verirse, onlardan yana çıkarım. Tek bulduğum çözüm bu!

Maç başladığında, F.bahçe “Rakip ne yapacak, nasıl pozisyon alacak, nasıl oynayacak” hesabını yapmadan; kendi bildiği yoldan gitmeye kararlıydı. Tutuk değil, cevvaldi... Korkulu değil, cesurdu. Tehditkardı... Daha 8’inci dakikada hükümranlığını belgeleyen mazbatayı, Fernandao’nun ayağından aldı.

Ama ne var ki; gol sonrası “Cesuru

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar