Şenol Güneş’in kimlik bunalımı!

Şenol Hoca’nın Konya maçı sonrasında, hakemlerin yanında Mehmet Özdilek’e yönelik yaptığı hareket; ona yakışmadı diyemeyeceğim. Ona yakışıyor... Çünkü bu tür...

Şenol Hoca’nın Konya maçı sonrasında, hakemlerin yanında Mehmet Özdilek’e yönelik yaptığı hareket; ona yakışmadı diyemeyeceğim. Ona yakışıyor... Çünkü bu tür saçmalıkları hep yapıyor.

Olay, sadece saçmalık da değil; hem edepsizlik, hem PFDK’ya sevk edilmesini gerektirecek bir eylem... Yani suç!

Bereket versin Mehmet Özdilek efendi bir adam... “Sana ne oluyor?” diye Şenol Hoca’ya tepki gösterse, fiili bir harekete girişse ne olacak? Netice itibarıyla, adam kendi futbolcularının önünde küçük düşürülen bir pozisyonda... Kanına dokunabilir.

O da Şenol Hoca’yı itse, yaptığı ile de yetinmeyip, daha sert fiziki müdahalede bulunsa; utanç verici bir tablo ortaya çıkacaktı. Neyse ki, Özdilek’in sağduyusu, olası bir rezaleti önledi.

“Git hakemine sarıl&rdq

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 171 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 132 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar