Yusuf Namoğlu’nun namlı konuşması!..

Ligin devre arasından faydalanıp, (Her seferinde olduğu gibi) MHK hakemleri gene kampa aldı. Eğitimler verildi, nasihatler edildi, aksayan yönlerin üzerinde duruldu, VAR anlatıldı. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu da; bir konuşma...

Ligin devre arasından faydalanıp, (Her seferinde olduğu gibi) MHK hakemleri gene kampa aldı. Eğitimler verildi, nasihatler edildi, aksayan yönlerin üzerinde duruldu, VAR anlatıldı.

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu da; bir konuşma yaparak, hakemlerin davranış biçimleri üzerine eleştirilerini getirdi. Spor yazarları hakemleri uyarmaya yeltendiğinde, bunları abartılı bulanlar, haksız bulanlar, adaletsiz bulanlar, hatta kasıtlı/art niyetli bulanlar oldu.

Ben de, bütün bunların üzerine; MHK Başkanı’nın seminer konuşmasını bire bir esas alarak Türk hakeminin profilini çiziyorum. Bunlar benim ölçülerim/fikirlerim ya da görüşlerim değil; bizzat ve doğrudan Yusuf Namoğlu’nun tespitleridir.

Bizim hakemler şöyleymiş:

1- Temsilciler, soyunma odası koridorlarında neler oluyorsa yazmalarına rağmen; hakemler duyduğunu ve g&ouml

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar