Yeni Bir Çağa Doğru!

Filistin’deki soykırımın hilal-haç kavgası olduğunu düşünmüyorum. Bence bu, vicdansızlarla vicdanlılar, namussuzlarla namuslular, insanlarla barbarlar arasındaki, tarihten bu yana süregelen mücadelelerden biri....

Filistin’deki soykırımın hilal-haç kavgası olduğunu düşünmüyorum. Bence bu, vicdansızlarla vicdanlılar, namussuzlarla namuslular, insanlarla barbarlar arasındaki, tarihten bu yana süregelen mücadelelerden biri. Zaten bu yüzden dünyanın vicdanlı insanları bu barbarlığa karşı örgütleniyorlar. Filistinlilere yapılan soykırımı içlerine sindirmeyeceklerini gösteriyorlar.

            İsrail uçaklarının attığı bombalar dünya toplumları üzerinde şok etkisi yaratarak, toplumların dünya gerçekliğini kavramasını sağladı. Kalabalıklar hareketlenmeye, düşünmeye, yürürlükte olan düzeni sorgulamaya başladılar.

Eylemcilik dünyanın her yerinde inanılmaz bir hızla artıyor. Harika fikirlerle, zekice uygulamalarla, gerilla reklamcılık yöntemleriyle insanlar Filistin soykırımını gündemde tutmaya, kitleleri uyandırmaya çalışıyorlar. Metrolarda, mağazalarda bir bakıyorsunuz umulmadık biri, yüksek sesle bağırmaya başlıyor! Bizde örneği pek görülmese bile, İngiltere’de lise öğrencileri dersi bırakıp yürüyüşler yapıyorlar. Yüzbinler, milyonlar meydanları dolduruyor.

Milyonluk sosyal medya hesabı olanlar, kameralarını açıp kalplerini acıtan Filistin gerçeğini takipçileriyle...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni Müfredat 27 Nisan 2024 | 367 Okunma Metcezir 20 Nisan 2024 | 56 Okunma Şehir Alarm Veriyor! 13 Nisan 2024 | 123 Okunma Geçtiğimiz Haftaya Dair 06 Nisan 2024 | 72 Okunma Şehirler ve Seçimler 30 Mart 2024 | 81 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar