“Sosyolojik Savaş”

Bu köşenin okuyucuları “Sosyolojik savaş” tanımlamasına sıkça rastlamışlardır. Televizyon yayınları, popüler müzik ve sosyal medya üzerinden toplumumuza karşı...

Bu köşenin okuyucuları “Sosyolojik savaş” tanımlamasına sıkça rastlamışlardır. Televizyon yayınları, popüler müzik ve sosyal medya üzerinden toplumumuza karşı yıkıcı-dönüştürücü bir operasyon yapıldığını daha önce çok yazdık.

Hatta bir keresinde tam olarak şöyle demiştik: Takriben otuz yıl önce başlayan ama yoğunluk ve şiddetini geçtiğimiz on beş sene içinde iyice artıran kültür endüstrisinin Türk toplumu kuşatması büyük ölçüde tamamlandı.”

Bu konuyu, “Sosyolojik Savaş” başlığı altında ele alan bir kitap elimde şu ara.

Yazarı, emekli Askeri Hakim, Yusuf Çağlayan…

Yusuf Beyin yüreğine, kalemine sağlık, imzalayarak kitabından bir tane göndermiş bize.

Bu kitaptan önümüzdeki günlerde yeri geldikçe alıntılar yapıp sizinle paylaşacağım ama şimdilik ana hatlarıyla da olsa bir iki şey söylemek istiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Metcezir 20 Nisan 2024 | 55 Okunma Şehir Alarm Veriyor! 13 Nisan 2024 | 121 Okunma Geçtiğimiz Haftaya Dair 06 Nisan 2024 | 70 Okunma Şehirler ve Seçimler 30 Mart 2024 | 80 Okunma Bireysel Silahlanma İhtiyacı ve “Kötü Adam” Gerçeği 23 Mart 2024 | 49 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar