Platin Saçlara, Felsefeye ve Sarhoş Sürücülere Dair

Platin renk saçları olan Bilecik Belediye başkan vekilinin görünüşü sosyal medyada çok konuşuldu. Belediye başkan vekilinin fotoğrafı, başörtülü bir siyasinin fotoğrafıyla yan yana...

Platin renk saçları olan Bilecik Belediye başkan vekilinin görünüşü sosyal medyada çok konuşuldu. Belediye başkan vekilinin fotoğrafı, başörtülü bir siyasinin fotoğrafıyla yan yana paylaşıldı. Tabii ki başörtülü olanı tahkir etmek için.

Ve şöyle söylendi: “Senelerdir bunları görmekten gına gelmişti (Başörtülü hanımefendi kastediliyor). Ne kadar harika bir görüntü (Başkan vekili hanımefendi kastediliyor) Tam bir First lady… ”

Kimileri de hanımefendinin “Başkan” olması gerektiğini bile söyledi. Eş seçerken bile bir yığın kıstas dikkate alınıyorken bizim sekülerler saçla iktifa edecek haldeler.Bu kadar yüzeysel, bu kadar basitler! Gerçi tuvalet terliğindense platin saç daha cazip gelmiş olabilir birilerine.  

Türkiye’de siyaset bu kadar kolay işte. Platin saçlarınızla herkesin iki tur önünde başlayabiliyorsunuz yarışa. Kalabalık platin saçlarınızla, dizilerden aparılmış duruşunuzla büyülenmeye dünden hazır! Proje falan soran da olmuyor nasılsa!  

Kemalistlerin akılları gözlerindedir.

Onlar için medeni olmanın standardı Batılı gibi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Metcezir 20 Nisan 2024 | 55 Okunma Şehir Alarm Veriyor! 13 Nisan 2024 | 121 Okunma Geçtiğimiz Haftaya Dair 06 Nisan 2024 | 70 Okunma Şehirler ve Seçimler 30 Mart 2024 | 80 Okunma Bireysel Silahlanma İhtiyacı ve “Kötü Adam” Gerçeği 23 Mart 2024 | 49 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar