“Özgürlükçü” Zorbalar ve Tebliğde Alternatif Yollar Denemek

İzmir’de yılbaşı hakkında bildiri dağıtan iki kişiye yapılan zorbalık, üzerinde durulmayı gerektiriyor. Türkiye’nin üzerinde ilerlediği fay hattının ne kadar gerilim yüklü olduğu bu...

İzmir’de yılbaşı hakkında bildiri dağıtan iki kişiye yapılan zorbalık, üzerinde durulmayı gerektiriyor. Türkiye’nin üzerinde ilerlediği fay hattının ne kadar gerilim yüklü olduğu bu videodan anlaşılıyor.

Bildiri dağıtan iki kişi, bazı insanların sözlü ve fiziksel tacizine uğruyor.
“Size bildiri dağıttırmayacağız” diyorlar gözleri dönmüş bir şekilde bağırarak…
Ve devam ediyorlar…
“Burada gericilere yer yok!”
“Siz İŞİD’cisiniz… Çocuklara tecavüz eder, kafa keser, insan yakarsınız”
“Siz çocuk katledersiniz”
“Burada kadın düşmanlarına yer yok, cihatçılara yer yok, El Nusra’ya yer yok, burası İzmir!”
Orası İzmir olunca, hoşlanmadığın kişiye her türlü hakareti etmek, iftirayı atmak, tacizi yapmak normal oluyor anlaşılan. Orası İzmir olunca insanlığın asgari değerleri bile ayaklar altına alınabiliyor demek!
Bu çirkin şeyleri söylerken, bildiri dağıtanları itip kakıyor, ellerindeki broşürleri yerlere fırlatıyorlar. Rezalet görüntüler oluşuyor.

Enver Aysever gibi demokratlar da (!) pek beğenmişler müdahale edenlerin tavrını. Umutlarını, avazıyla kulak çınlatan hanımefendi gibilerin cazgırlığına bağlamışlar.

Bu zorbalara sosyal...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bireysel Silahlanma İhtiyacı ve “Kötü Adam” Gerçeği 23 Mart 2024 | 45 Okunma Seçim 16 Mart 2024 | 49 Okunma Düşüş! 09 Mart 2024 | 152 Okunma Hukuk 02 Mart 2024 | 74 Okunma Karanlığa Küfredeceğine Bir Mum Yak 24 Şubat 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar