Kamu Kurumu mu, Eğlence Şirketi mi?

Eğlence şirketiymiş gibi hareket eden bazı kamu kuruluşlarını geçen hafta yazdık ve sağlı sollu holiganlar tarafından topa tutulduk.Ekşi sözlük başta olmak üzere diğer cephedekimütecaviz tayfa mal...

Eğlence şirketiymiş gibi hareket eden bazı kamu kuruluşlarını geçen hafta yazdık ve sağlı sollu holiganlar tarafından topa tutulduk.

Ekşi sözlük başta olmak üzere diğer cephedekimütecaviz tayfa mal bulmuş mağribi edasıyla yazdıklarımızı mancınık gibi kullanarak iktidarın surlarını yoklamaya çalıştılar.

Hışımla ve yıllanmış öfkeyle, ama nafile…

Türkiye’de politik bakış o kadar baskın ki nesnel değerlendirmenin ne olduğunu sözlüğe bakınca anlayabilen insanlar var. Dolayısıyla durumu garipsemekten çok anlayışla karşıladık.

Kafası daha az karışık ve ruhu daha berraklar için değerlendirmelerimizi sürdüreceğiz. Geri kalanlar yazıyı burada bırakıp daha rahat anlayabilecekleri magazin haberlerine geri dönebilirler.

Kamu, Eğlencenin Neresinde

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bireysel Silahlanma İhtiyacı ve “Kötü Adam” Gerçeği 23 Mart 2024 | 46 Okunma Seçim 16 Mart 2024 | 49 Okunma Düşüş! 09 Mart 2024 | 154 Okunma Hukuk 02 Mart 2024 | 75 Okunma Karanlığa Küfredeceğine Bir Mum Yak 24 Şubat 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar