Çocuğun Fiziksel ve Siyasal İstismarı!

Altı yaşındaki bir çocuğun evlendirildiği “iddiası” üzerine kadrolu din düşmanları, bordrolu Müslüman hasımları, gizli gavurlar çöreklendikleri yerden çıkarak, zehir saçmaya...

Altı yaşındaki bir çocuğun evlendirildiği “iddiası” üzerine kadrolu din düşmanları, bordrolu Müslüman hasımları, gizli gavurlar çöreklendikleri yerden çıkarak, zehir saçmaya başladır.

Hep böyledir zaten. Bu zevatın hayatı “pusuda” geçer. Saldırmak için bir bahane kollar, bahane bulamazlarsa onu kendi elleriyle icat ederler. Tıpkı bu olayda olduğu gibi.


90’lı yıllarda, ilk gençliğimin önemli bir kısmını Fatih’te geçirdim. Türkiye’deki Müslüman dernek ve vakıfların ciddi bir kısmını son 25 yıllık hikayeleri ile az çok bilirim. Bugüne kadar “altı yaşında gelin” gibi bir saçmalık ne gördüm ne de duydum. Herhangi bir delilim olmamakla birlikte, benim şahsi kanaatim böyle bir şeyin gerçek olamayacağı yönünde. Tabii bu sadece bir kanaat.
Bununla birlikte, altı yaşındaki kızını birine peşkeş çekecek tıynette birileri olabilir mi? Olmamasını umut ederim, ama olabilir. Bu mümkün… İnancım odur ki insan süfli ya da ulvi her şeyi yapabilecek istidatta bir varlıktır. Nitekim, kendi kızını iğfal etmek gibi cürümlerin en alçağını işleyen haysiyetsizler gördük haber bültenlerinde.
Burada bizim kanaatimizin bir önemi yok tabii ki. İş zaten mahkemeye intikal etmiş...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şehir Alarm Veriyor! 13 Nisan 2024 | 121 Okunma Geçtiğimiz Haftaya Dair 06 Nisan 2024 | 64 Okunma Şehirler ve Seçimler 30 Mart 2024 | 80 Okunma Bireysel Silahlanma İhtiyacı ve “Kötü Adam” Gerçeği 23 Mart 2024 | 48 Okunma Seçim 16 Mart 2024 | 55 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar