Türkiye Haçlı Kuşatmasını Yaracak

Bayraktar TB2 SİHA’lar tarafından çekilen ve dün basına servis edilen videoyu izlemiş olmalısınız. Bir grup terörist son teknoloji silahlarıyla Türkiye sınırlarından içeri bir bomba attıktan sonra apar...

Bayraktar TB2 SİHA’lar tarafından çekilen ve dün basına servis edilen videoyu izlemiş olmalısınız. Bir grup terörist son teknoloji silahlarıyla Türkiye sınırlarından içeri bir bomba attıktan sonra apar topar kaçıp toplanma noktasına gidiyor. Elbette SİHA’lar tarafından an be az izlendiklerinden habersiz olarak. Ardından toplanma noktası SİHA’lar tarafından tespit ediliyor ve hedef Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yok ediliyor. 

İçerideki ve dışarıdaki herkes, Türkiye’nin geçirdiği değişimin ispatı olan bu görüntülere iyi bakmalı.

Bu görüntülerin verdiği net mesajı iyi okumalı…

Türkiye’nin birkaç asırlık makus talihini yenme azminin bir kantıdır bu görüntüler.    

Bu görüntülerin ardında, bedeli ne olursa olsun Türkiye’nin jeopolitik iddiasını sürdüreceğine dair muazzam iradesi yatıyor.

Bu nedenle herkes göğsümüzü kabartan bu görüntülere iyi bakmalı ve bütün kıyametin kopmasına neden olan görüntüleri iyi analiz etmeli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bireysel Silahlanma İhtiyacı ve “Kötü Adam” Gerçeği 23 Mart 2024 | 45 Okunma Seçim 16 Mart 2024 | 49 Okunma Düşüş! 09 Mart 2024 | 152 Okunma Hukuk 02 Mart 2024 | 74 Okunma Karanlığa Küfredeceğine Bir Mum Yak 24 Şubat 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar