15 Temmuz Simsarlarına Dikkat!

“Ellerim kan ve çamura alışıktır bayım!” (Billy Hoffa)AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’un 15 Temmuz etkinliklerine yönelik açıklamaları kamuoyuyla...

“Ellerim kan ve çamura alışıktır bayım!” (Billy Hoffa)

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’un 15 Temmuz etkinliklerine yönelik açıklamaları kamuoyuyla paylaşıldı. Ak Parti ve Hükümet cephesinin 15 Temmuz etkinlikleriyle ilgili öncü tavrı çok doğal ve gayet yerinde. 15 Temmuz’ a ilişkin etkinliklerin tek elden koordine edilerek Cumhurbaşkanlığı himayesinde yapılacak olması eminim 15 Temmuz mağdurlarının da içini rahatlatacaktır.

Zira 15 Temmuz’un tek kritik tarafı siyasal sonuçları değil.

Belki bir o kadar mühim olan, o gün partiye ilişkin hayli düşündürücü bir tablonun ortaya çıkması.

15 Temmuz üzerine çok şey yazılıp çizildi. O günün tarihsel anlamda ne kadar önemli olduğunu ayrıca ifade etmeye gerek yok. O gün kardeşlerimle birlikte “köprü”de sabahlayanlardan biri olarak, o soylu direnişin bir parçası olmayı nasip ettiği için Allah’a hep şükrediyorum.

15 Temmuz, benzerlerine  ancak tarih kitaplarımızda rastlanacak türde büyük bir gözüpekliğin fotoğrafını koyuyor önümüze. O fotoğrafta işçisi, esnafı, tüccarı, beyaz yakalısı, mavi yakalısıyla geniş halk kesimlerini görmek mümkün. Bir kesim hariç, yöneticiler... 15 Temmuz’da, 14 yıldır halkı yöneten Ak Partiye mensup bazı idarecilerin ortalarda görünmemesi bugün bile şehir efsanesi gibi dillendirilen bir konu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bireysel Silahlanma İhtiyacı ve “Kötü Adam” Gerçeği 23 Mart 2024 | 46 Okunma Seçim 16 Mart 2024 | 49 Okunma Düşüş! 09 Mart 2024 | 153 Okunma Hukuk 02 Mart 2024 | 75 Okunma Karanlığa Küfredeceğine Bir Mum Yak 24 Şubat 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar