Başarılı yönetim

MHK, bu derbi için şapkadan tavşan çıkarma hevesinden vazgeçerek Cüneyt Çakır’ı atadı.    Hakem Cüneyt, olunca sahadaki futbolcular da top oynamayı tercih ettiler. 2. dakikada Hasan Ali ile...

MHK, bu derbi için şapkadan tavşan çıkarma hevesinden vazgeçerek Cüneyt Çakır’ı atadı.    Hakem Cüneyt, olunca sahadaki futbolcular da top oynamayı tercih ettiler.
2. dakikada Hasan Ali ile mücadelesinde Abdülkadir Ömür; 7’de ise Pereira ile mücadelesinde bu defa Hasan Ali rakiplerinin ufak temaslarını hissedince kendilerini yere bıraktılar. İki pozisyonu da yakından izleyen Çakır tereddütsüz ve haklı olarak “devam” dedi.
21. dakikada Skrtel’in Rodallega’ya; 30’da ise Soldado’nun Sosa’ya yaptığı hareketler sarı kartlıktı.
Cüneyt Çakır, bu kartları atlamadı, ancak Jailson’un Yusuf’a yaptığı harekete de kart göstermeliydi.
36. dakikada Dirar’ın eline yerden sekip gelen pozisyon için “beklenmeyen topa devam” demesi de doğruydu.
Sadık’ın Abdülkadir Ömür ve Abdülkadir Parmak’a 59. ve 70. dakikalarda yaptığı ikisi de sarı kartlık fauller sonrası ihraç edilmesi doğru karardı.
Hüseyin ve Abdülkadir’e gösterilen kartlar da yerindeydi. Ancak 83. dakikada Valbuena kendisine faul yapan Parmak’ı itti, sarı kart görmeliydi.
90+5’te Mehmet Topal’ın şutunda top Toure’nin eline çarptı. Eli tamamen kapalı ve vücuduna yapışık olduğu için pozisyonu yakından izleyen hakem haklı olarak devam dedi.
Sonuç olarak Cüneyt Çakır müsabakayı sıkıntısız bir şekilde tamamlarken kendisini 3,5 seneden beri Trabzon maçlarından ve 2,5 seneden beri Kadıköy’den uzak tutanlara selam gönderdi.

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Djiku kzarmal gol iptal olmalyd 18 Mart 2024 | 452 Okunma Halil Umut Meler formda deil! 04 Mart 2024 | 787 Okunma Net penalty hakem ve VAR atlad! 05 Şubat 2024 | 285 Okunma Bu mata hakem konuulmaz! 22 Ocak 2024 | 97 Okunma Sınıfı geçti! 03 Ekim 2022 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar