Yürek mi yedin sen, emekli subaya “Aklını alırım”, muvazzafa “haddini bil”!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (17.01.2022)'' Yürek mi yedin sen, emekli subaya “Aklını alırım”, muvazzafa “haddini bil”!'' başlıklı yazısı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir şirketin logosunun ve isminin, bir TV kanalındaki kendisinin röportajı sırasında bant reklamı yayınlandı diye, “Aklınızı alırım” tehdidinde bulundu..

Kılıçdaroğlu, mafyavari metodlarla mı, klasik usul işkencelerle mi olur, bilemem, bu ülke savunması için hizmet vermiş emekli subayların kurduğu bir şirketin yöneticilerinin aklını alma ile meşgul olurken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıklama yaptı:

“2022’de faiz dışı fazla vermeyi başardık. Bütçe açığımız yüzde 1’in altında gerçekleşiyor. Son 20 yılın en iyi bütçe performanslarından birini yakaladık!”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tek vukuatı, emekli subaylara yönelik “aklını alma” tehdidi ile sınırlı değil.. Geçtiğimiz hafta da, muvazzaf komutanlarımız için “Haddinizi bilin” tehdidi ile, Kılıçdaroğlu gündeme oturmuştu..

Yürek mi yedi, yoksa altılı masanın dağılma sürecinde, “Artık zıvanadan mı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ah ah! Bugünkü siyasi partiler, Muhsin Başkan’ı örnek alsalar! 26 Mart 2024 | 43 Okunma Şovmen Ekrem’in belediyeciliğe kazandırdığı yeni kavramlar! 25 Mart 2024 | 2.361 Okunma “Çalışana musakka, yöneticiye antrikot. Olmaaz” 24 Mart 2024 | 1.856 Okunma Ah ah bu ülkede savcı olsa ..! 23 Mart 2024 | 1.743 Okunma Erbakan hocamızın en güvendiği kişi, disipline! 22 Mart 2024 | 9.083 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar