Yarım asırlık sorunlar çözülüyor, sırada medyadaki hainler var!

“Yarım asırlık sorunlar” derken, abartmıyorum.. Bir FETÖ sorunu, üç-beş yıllık bir sorun muydu? 1980 darbesinin hemen ardından, Ege Sıkıyönetim Komutanlığı tarafından gözaltına alınan, Deniz Kuvvetleri Komutanı’nın devreye girmesi bile yetmeyince...

“Yarım asırlık sorunlar” derken, abartmıyorum..

Bir FETÖ sorunu, üç-beş yıllık bir sorun muydu?

1980 darbesinin hemen ardından, Ege Sıkıyönetim Komutanlığı tarafından gözaltına alınan, Deniz Kuvvetleri Komutanı’nın devreye girmesi bile yetmeyince, darbe sonrası kendisini devlet başkanı ilan eden Kenan Evren’in telefonu ile serbest bırakılan bir Fetullah Gülen’in, CIA işbirliği ile kurduğu yapıdan bahsediyoruz..

Kılcal damarlara kadar sızan, nereden baksanız yarım asırlık bir örgütün, büyük oranda devletten tasfiyesi sağlandı mı?

Artık bugün itibari ile, “Bu memur kılıklı adam; şu memura kumpas kurup, tutuklatacak, ardından onun makamına kendi ekibinden adamı yerleştirecek” muhabbetleri yapılıyor mu?

Yüz binlerce kişinin katıldığı imtihanlarda, soruların çalındığı, bir derin yapının elemanlarına soruların verildiğine yönelik bırakın somut bilgileri, küçücük bir iddianın bile dillendirildiğini duyuyor musunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 37 Okunma Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 2.679 Okunma “Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 2.199 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.336 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.340 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar