“Vefa” sadece bir semt adı değil!

Halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile, Akit gazetesinin kuruluşunda büyük emekleri olan Hasan Karakaya Abi’imizi, toprağa verilişinin 6. yılında dün özel bir...

Halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile, Akit gazetesinin kuruluşunda büyük emekleri olan Hasan Karakaya Abi’imizi, toprağa verilişinin 6. yılında dün özel bir törenle andık..

Gazetemizin kurucusu Mustafa Karahasanoğlu’nun tanımlamasıyla, Hasan Karakaya, hayatı ile “vefa”nın sadece bir semt adı olmadığını ispatlamıştı..

Yine Cumhurbaşkanımız da, “vefa”nın bir semt olmadığını Hasan Abi’yi andığımız etkinliğe katılımı ile göstermiş oldu.. 

Hasan abi, Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı sıfatı ile Medine-i Münevvere’deki resmi ziyaretine eşlik ettiği 2015 yılı 30 Aralık’ında, tam da Hz. Peygamber’in mescidinde yatsı namazını kıldıktan sonra, otele giderken kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılamadan vefat etmişti..

Erdoğan, Fatih Camii’ndeki cenaze törenine katılmış, mezarı başına kadar gelip, Kur’an-ı kerim...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 2.800 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.743 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.011 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.960 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.890 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar