Üfleyen FETÖ.. Seslendiren Kemal.. Senaryo 2014’ün aynısı!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (25.05.2022)'' Üfleyen FETÖ.. Seslendiren Kemal.. Senaryo 2014’ün aynısı!'' başlıklı yazısı.

Bülent Arınç bize “kavl-i leyyin ile konuşunuz” tavsiyesi yaparken..

“Millet İttifakı”na “zillet” dememizi yasaklarken..

CHP Genel Başkanının, dindar insanlara yaptığı en iğrenç iftiralardan bir tanesini tekrar tekrar dillendirdiğinde, “Bunu da söylememek gerekirdi” demez iken..

Ve sonuçta, Bülent Arınç’dan cesaret almış olmalı ki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dünkü grup toplantısında, eski yıllarda da dile getirdiği ama iftira olduğu tescillenen bir FETÖ üflemesini, tekrar dillendirdi..

Bakmayın siz, bu CHP’lilerin, “Bizim hayatımız FETÖ ile mücadelede geçti” palavralarına..

İşte somut örnek..

Bu ülkenin o tarihdeki Başbakanı Tayyip Erdoğan, meydan meydan dolaşıp, FETÖ’nün nasıl alçak bir örgüt olduğunu halka anlatıyor..

“Bunlar haşhaşi” diyor..

 Ülkenin başbakanının, bu sözleri meydanlarda yüz binlerce insanın huzurunda canlı olarak dillendirdiği günlerde, Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ’nün Samanyoluhaber’ine çıkıyor..

Şimdi ABD’de kaçak yaşayan FETÖ’cü Abdullah Abdülkadiroğlu’nun karşısına geçiyor..

Önce.. 

“Suriye’ye girecek. Seçim öncesinde Türkiye’yi savaşa sokacak..” diyor..

Karşısındaki FETÖ’cü bile, ya şaşırıyor..

Ya da önceden sözleşmişler, şaşırmış rolü yapıyor..

“Tahmin mi yoksa duyumlar mı var?” diye soruyor.

Tıpkı bugünlerde, “SADAT askeri eğitim yapıyor. Kamplar var. Siyasi suikastler yaşanabilir” iftirasında kendisine “Elinizde belge bilgi var mı?” diye sorulduğunda, verdiği cevaptaki gibi, “Duyumlar var” diyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.228 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.000 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.954 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.888 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.670 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar