Türkiye, Demirtaş’ı AİHM’den 1 yıl önce tahliye etti!..

“Tahliyesi gerekli idi” kararı, 2016 tarihli tutuklama için.. O karar da zaten Türk mahkemeleri tarafından da bir yıl önce zaten kaldırıldı. O zaman, bir bardak suda fırtına kopartmanın ne alemi var?

Hiçbir üyesi tek bir silahlı eyleme katılmamış Refah Partisi’nin kapatılması davası önlerine gittiğinde, Avrupa’daki şaklaban hukukçularla birlikte, utanmadan bir Türk hakim olarak, “kapatılmayı hakketmiştir. Kapatma kararı hukuka uygundur” oyu kullanan Rıza Türmen..

Üniversitelerdeki başörtü yasağı önüne gittiğinde, ahlaksızca, vicdansızca, hukuku ayaklar altına alarak paspas edercesine, yine Avrupalı hokkabaz hakimlerle birlikte, sözümona bir de Müslüman geçinen bir Türk hakimi olarak, “Başörtü yasağı koyup koymamak, Türkiye’nin iç işidir. Bu konuda bizim ‘insan hakkı ihlal edilmiştir’ kararı vermemiz mümkün değil” rezil kararına oy veren Rıza Türmen..

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dost İran’ın Cumhurbaşkanı’nı kim öldürdü? 21 Mayıs 2024 | 15 Okunma 19 Mayıs’ın yıldönümünde Atatürk istismarı?! 20 Mayıs 2024 | 957 Okunma Affedilen darbeciler, şimdi tehdit ediyorlar! 19 Mayıs 2024 | 3.155 Okunma Uyuşturucu satıcısının avukatından ne bekliyordunuz? 18 Mayıs 2024 | 1.333 Okunma Yumuşamanın neticesi; ceza ancak bu kadar oldu! 17 Mayıs 2024 | 3.459 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum