Tehditler, şantajlar gırla! Masayı kim dağıtmış olur?

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (06.02.2022)'' Tehditler, şantajlar gırla! Masayı kim dağıtmış olur?'' başlıklı yazısı.

 Yıllardır yazıyoruz. Aylardır hatırlatıyoruz. 

“Arkadaşlar sizler birbirinizi ‘faşist’, ‘komünist’ olarak niteleyen partilersiniz.. Sizler birbirinizi, ‘Atatürk düşmanı, yobaz, gerici’ ve ‘solcu ateist, din düşmanı’ olarak niteleyen partilersiniz.. Sizler birbirinizi, ‘Yüce Divan’a yollayacağız. Telekom yolsuzluğu cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğudur’ ve ‘CHP’lilerden ne köy olur ne kasaba.. Allah milleti bu adamların eline düşürmesin’ diye suçlayan partilersiniz.. Sizler bir arada olamazsınız..” dedik..

Hatta..

Masanın altındaki gizli ortağı da dikkate alarak, “Siz birbirinizi ‘terörist’ ve ‘eli kanlı derin devletin elemanları’ olarak suçlayan insanlarsınız. Siz nasıl yan yana gelebilirsiniz!” dedik.. 

“Hayır” dediler..

“Biz Erdoğan’ı indirme yolunda, birbirimize ettiğimiz her hakareti kabulleniriz. Kırmızı çizgilerimizin hepsini rafa kaldırırız. Dindar olanımız dini bir kenara koyar. Ateist olanımız, ateizmi bir kenara koyar.. Ülkücü olanımız ülkücülüğünü, Leninist olanımız da Leninizmi bir kenara koyar.. Tek hedef var, Milli Görüş Lideri Erbakan Hoca’nın hayatını adadığı ilkeleri bir bir gerçekleştiren Erdoğan’ı indirmek. Bunun için PKK’nın ne önemi var? Faili meçhullerin ne önemi var? Dinin ne önemi var? Ateizmin ne önemi var?” dediler ve..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 10 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.676 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.003 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.960 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.889 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar