“TBMM devre dışı kalıyor” diyenler, Seçim Kanunu’nu paspas etti!

Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili olarak kısa kararını açıkladığında.. “Hah ha.. Bizim bu kararın gerekçesini beklememize gerek yok i. Bu seçim yenilemesi, emirle verilen bir karar. Hukuki değil ki, gerekçesini bekleyelim” dediler...

Sonra..

Hedefi büyüttüler..

“Gerekçe yazamıyorlar ki.. Ne yazsınlar? Gerekçede maç anlatacak halleri yok herhalde..” dediler.

Yine yetinmediler..

Hedefi biraz daha büyüttüler.

“Karara gerekçe falan beklemeyin.. Seçim yenilenecek, ama gerekçe yazılmayacak. Sonra da unutturacaklar, olay kapanacak” dediler..

Bunu isimsiz sosyal medya hesaplarından aktarmıyorum.

Sizin-benim vergilerimizle maaş alan, üniversitelerde kadrolu olarak çalışan, hukukçu profesörlerin resmi sosyal medya hesaplarından aktarıyorum..

50 bin TL para ödeyip, hukuk okuduklarını zanneden gençlerin gittikleri özel üniversitelerdeki anlı şanlı hukuk profesörlerinin açıklamalarından aktarıyorum..

Bunları okuduk..

Hayretler içinde kaldık..

Hani içimize bir kurt da düşmedi değil..

“Acaba, gerçekten gerekçeyi yazmadan, bu olayı bitirirler mi?” diye şüphe ettik..

Çünkü biz, onlar gibi, mankurtlar değiliz.

Devletin derinlerinden bir sinyal gelince..

“Emret komutanım” hiç demedik, demeyiz..

On defa tartar, bir defa söyleriz..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 19 Okunma Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 2.672 Okunma “Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 2.199 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.336 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.340 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar