Soner Yalçın’ın “kara kutu”su, ilaç fabrikatörlerinin odatv’si!

Dünya görüşlerimiz uyuşmasa da..İlaç ve sağlık konusundaki ahlaksızlıklara karşı dik duruş sergileyen Soner Yalçın’a, akit tv de destek vermişti.Bir programda, ilaç sektöründeki oynanan...

Dünya görüşlerimiz uyuşmasa da..

İlaç ve sağlık konusundaki ahlaksızlıklara karşı dik duruş sergileyen Soner Yalçın’a, akit tv de destek vermişti.

Bir programda, ilaç sektöründeki oynanan oyunları, Soner Yalçın biraz da abartılı şekilde, kendi zaviyesinden anlatmıştı..

Soner Yalçın’ın sahibi olduğu oadtv’de, dün sitenin imzasını taşıyan bir haber yayınlandı..

Hani odatv’nin, Libya’daki şehid olan MİT mensubuna yönelik haince bakış açısını biliyoruz da..

ABD’nin Türkiye’nin bir kamu bankasına ceza kesmeye kalkışmasındaki, emperyalistlerden yana tavrını, siyasi iktidara mesafesinden kaynaklı olduğunu tahminle, eleştiriyoruz da..

2 sene önce, kara kutu isimli bir kitap yazan ve ilaç sektöründeki çakallıkları anlatan Soner Yalçın’a, şimdi ne oldu da, emperyalistlerin sözcüsü oldu, şaştım kaldım..

Hani öyle birkaç yüz bin de değil.

Milyonlar döküp, “Bizim lehimize şu advertoriali sitenin tamamını kaplayacak şekilde bir ay yayınla” deseniz.

Ancak bu kadar olabilir..

Hani merak etmiyor değilim, Soner Yalçın bir yandan “kara kutu”yu yazarken.

Bir yandan da ilaç fabrikatörleri ile iş mi kotarıyor?

Şu ifadelere bakın, haksız mıyım, biz söyleyin..

“Yakın zamanda eczaneye uğradınız ve ‘maalesef, yok’ cevabını aldınız mı? Ya da ‘ilacım belki bu eczanede vardır’ diye eczane kuyruğunda dakikalarca beklediniz mi? Ya da çaresizlik içinde eczanelere telefonla ulaşıp istediğiniz ürünü bulmaya çalıştınız mı?” ile başlıyor, yazı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.093 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.400 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.869 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.033 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar