Solcular ne zamandan beri facebook’çu oldu?

Açıkça ismini vererek, youtube ve facebook hesabının engellenmesini eleştiriyorlar.. Nerede kaldı sizin emperyalizm karşıtlığınız? Nerede kaldı sizin ABD muhalifliğiniz!?

O kadar sol dernekler, vakıflar ve diğer kuruluşlar var iken.

Onlar yetmiyormuş gibi, bir de “Dayanışma Meclisi” adı altında dernek desek dernek değil, vakıf desek vakıf değil, bir meclis kurulmuş.

Maksat; mevcut sol bakışlı tüzel kişiliklerin kotaramadığı işleri bu grup eli ile hayata geçirmek..

“Aşağıda imzaları bulunan bir grup aydın, bilim insanı, sanatçı, sendikacı, gazeteci, düzen siyasetine karşı birlikte çözümler üretmek ve toplumla paylaşmak üzere yola çıkmaktadır. TÜRKİYE’NİN YOLU AYDINLIK OLSUN!” denilmesinden siz anladınız, yapmak istediklerini..

“Biz sanatçıyız. Sanatçı muhalif olur.. Biz de AK Parti iktidarına karşı muhalefet ediyoruz. İktidarda CHP olsaydı, CHP’ye muhalefet ederdik” diye açıklamalar yapsalar da.. Siz inanmayın bunlara..

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 2.400 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.932 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.825 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.666 Okunma Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 3.097 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum