Şeref sözü mü Kılıçdaroğlu, ÖTV kalkıyor mu?

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (27.07.2022)''Şeref sözü mü Kılıçdaroğlu, ÖTV kalkıyor mu?'' başlıklı yazısı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mafya bağlantılı, derin devlet irtibatlı yolsuzluk konulu bir video müjdesi ile paylaşım yapmış iken.

Bir de baktık ki..

O mevzuyu biraz çetrefilli görmüş..

CHP ekibinin MİT Müsteşarlığına oturtmak için kulis yaptığı Levent Göktaş’ın, çakma hesabı üzerinden yapılan “Ben Sedat Peker’e benzemem” tehdidi üzerinden “Geliyor aslan. Geliyor..” güzellemesi ile vermeyi düşlerken..

“Bak bak, Levent Göktaş, tuğlayı çekmekten bahsediyor. Kullanılmaktan bahsediyor.. ‘Beni kullandınız ama, ben başkasına benzemem’ diyor. Geliyor aslan parçası. Açıklamalar geliyor.. Nerede kullanmışlar, nasıl kullanmışlar, şimdi nasıl kenara atmışlar, hepsini açıklayacak” anlatımı ile Necip Hablemitoğlu’nun katili olmak suçundan aranan “Afsane yarbay” üzerinden  AK Parti’yi vurmaya hazırlanır...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 9 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 2.977 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.942 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.878 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.667 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar