Sarhoşları ile Yerebatan Sarnıcı ile “Her şey çok güzel olacak!”

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (01.08.2022)''Sarhoşları ile Yerebatan Sarnıcı ile “Her şey çok güzel olacak!”'' başlıklı yazısı.

“Her şey çok güzel olacak” sloganı ile..

Seçimi kazandılar..

Artık her caddenin kenarında tamir olmayı bekleyen otobüslerle, “Her şey, çok güzel oldu!”

“Otobüslerin yaşı 10. Bunları değiştirmemiz lazımdı, ama almak istediğimiz krediye onay çıkmadı” diyen Ekrem İmamoğlu’na, karşısındaki gazeteci soramadı:

“Otobüslerin bugün yaşı 10 ise. Siz seçildiğinizde 7 olmalı. Üç senede kaç otobüs aldınız ki, şimdi yeni almak istediklerinize onay çıkmadı?”

Soramadı o gazeteci:

“Koltuğa oturmanızın daha bir yılı dolmadan, Londra’dan Fatih portresi diyerek, A4 ebadındaki boya döküntüsüne, 4.5 milyon doları trink öderken, kimden onay almıştınız? Sonrasında yine Londra’da, el yazması Kur’an sahifeleri diye milyonlarca doları çarçur ederken, kimden onay almıştınız?”

Ekrem başkan seçildi, gazetecisi de belediyecisi de “Her şey çok güzel oldu!”

Şimdi artık, Ekrem beyin başkan olması ile birlikte, belediye otobüslerinde, şoförler metresleri ile ilişki kurmaya başladılar..

“Her şey çok güzel oldu, oluyor!”

Bugün sürmanşette haberi okuyacaksınız..

İBB Medya A.Ş. yöneticisi İnan Çeliker, belediye tarafından kendisine tahsis edilen kiralık aracı alkollü olarak kullanırken yakalanmış. Ekrem’in medyacısının ehliyetine, bir yıl için el konulmuş..

“Her şey çok güzel oldu, olacak!”

“Araç israfı var, önleyeceğiz” diyerek seçim kazanan Ekrem sayesinde, şimdi sarhoşlara tahsis edilen araçlarla tanıştık..

“Her şey çok güzel oldu.. Daha da olacak!”

 Otobüsler yolcu taşımadan ziyade, metreslerle buluşma yeri olmuş..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YRP’nin yaptığını sergileyenler, dün ne olmuşlardı? 29 Mart 2024 | 165 Okunma Emeklilerin çilesini CHP inşa etti, Erdoğan çözecek! 28 Mart 2024 | 1.802 Okunma Emekli mi oldun, ne ara kabzımallığa başladın Ekrem! 27 Mart 2024 | 2.318 Okunma Ah ah! Bugünkü siyasi partiler, Muhsin Başkan’ı örnek alsalar! 26 Mart 2024 | 812 Okunma Şovmen Ekrem’in belediyeciliğe kazandırdığı yeni kavramlar! 25 Mart 2024 | 2.799 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar