Rezil olduk, ama çaktırma kanka!

Yeni akit yazarı Ali Karahasanoğlu 24 Aralık 2021 tarihli yazısında Dolar yüzünden Erdoğan'a dönen okları hedef aldı. “Erken seçim olmadan, Erdoğan susmadan dolar düşmez!”

Neler demediler ki..

“Hah hah ha.. Erdoğan ‘bu işin kitabını yazdık’ diyormuş. Boşverin kitabını yazmayı.. Acaba eline bir kitap alıp okumuş mudur?” dediler..

Ekonominin kitabını yazanları..

Hem de öyle bir tane iki tane değil..

Ciltler dolusu ekonomi kitabı yazanları..

Hem de öyle bir tane iki tanesini değil.


Topunu çukura sokup, rezil etti, Erdoğan..

“Hah hah ha. Kitabını yazmış, ne kitabı acaba, Red Kit mi?” diyenler..

Şimdi “Kanka çaktırma. Ortalıktan toz oluyoruz.. Bir sene meydanlara çıkmıyoruz” moduna geçtiler..

Muhalefetin zıt uzlaşmazları..


Erdoğan’ı devirmek için, en kral başörtü yasakçısı partinin (CHP) öncülüğünde biraraya gelip, “Aaaa. Sen ne güzel bir milli görüşçü imişsin. Biz Erbakan hocayı da çok severdik. Milli bir insandı o.. Dört tane partisini kapattık ama.. Biz kendisi ile çok iyi anlaşırdık. Sakın bana şimdi, ‘Madımak katili olarak bizzat beni hedef gösterdiniz’ deme.. Biz senle, Erdoğan’ı devirmek için, helalleştik ya.. Çaktırma kanka..” diyorlar..

Yollarına devam ediyorlar.

Diğeri de bu taraftakine (Temel Karamollaoğlu), “Rahmetli Bülent Ecevit’i biz çok severiz.. 1974’de onunla hükümet kurmuştuk.. Kıbrıs’a harekatı Erbakan hocamız başlatmıştı ama. Karaoğlan parsayı toplamak için, istifa edip, erken seçime gitme kararı almıştı ama.. Olsun, 1980 darbesi olduğunda, Erbakan hocamız ile, Bülent Ecevit Zincirbozan’da çok iyi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 2 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.301 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.848 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.030 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar