Osmanlı’ya biz küfrederiz, Araplara ne oluyor?

Bugün tümü ile düzeldiğini söyleyemesek de, okullarda öğretilen eski yılların resmi tarihinde, Osmanlı devletinin nasıl kötülendiğini, nasıl tahkir edildiğini hepimiz biliriz.

İlkokul kitaplarında dahi, ilgili-ilgisiz her ders kitabında, nerede ise matematik kitaplarında bile, Osmanlı devlet düzeninin yerden yere vurulduğunu çok iyi biliyoruz..

İnsanları kazığa oturtarak işkence ile öldüren Kazıklı Voyvoda ve benzeri psikopat yöneticilerin olduğu Batı’daki devletlerin tam aksine, Osmanlı’daki padişahların cihana adaletle nasıl hükmettiklerini anlatmamız gerekirken, kaç cariyeleri olduğunu, onlarla nasıl cilveleştikleri üzerinden, birçoğu da çarpıtma bilgiler içeren iftiralarla büyütüldük..

Yetmedi..

Adı ile sanı ile devrim adı altında tahrip edilmiş/değiştirilmiş özellikleri dışında her şeyi ile üç kuşak gerisine gittiğimizde “Osmanlı Tebaası” olduğu bilinen bugünkü yerli görünen insanlarımızın yaptıkları filmlerde, oynadıkları oyunlarda, Osmanlı devleti kötülendi, kötülendi..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.305 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.002 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.958 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.888 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.671 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar