Öğrenciye yurt: Peşkeş! Gazeteciye fitness salonu: Hizmet!

Ekrem İmamoğlu seçimlere katılırken, “Her şey çok güzel olacak” diyordu. Sanki daha evvel ihaleler şeffaf değilmiş de, kendisi seçilirse şeffaf yapacakmış gibi, söz veriyordu: “İhaleler şeffaf olacak.”

Ekrem İmamoğlu seçimlere katılırken, “Her şey çok güzel olacak” diyordu.

Sanki daha evvel ihaleler şeffaf değilmiş de, kendisi seçilirse şeffaf yapacakmış gibi, söz veriyordu: “İhaleler şeffaf olacak.”

Yetinmiyor, kamu imkanları, şu partiliye, bu akrabaya peşkeş çekiliyormuş gibi takdimde bulunup, açıklama yapıyordu: “Artık belediyenin tüm imkanlarını, birlikte karar vererek, tüm İstanbullulara sunacağız.”

Caaart.. Kaba kağaaat..

Ben inanmıyordum ama..

AK  Parti’ye yanaşmaya çalışıp, hatta yanaşıp, sonrasında menfaatperestlikleri ortaya çıkınca kapının önüne bırakılan bizim mahallenin yan sokağındakiler de dahil, ne kadar avantacı varsa, ne kadar terörist sevdalısı varsa, ne kadar Tayyip Erdoğan’dan beklediği haksız parayı alamayan varsa, hepsi birlik olup..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir emekli yasası daha çıkıyor, bunlar emekli edilecek! 19 Mart 2024 | 392 Okunma Erbakan’a saygısı olanların vefa borcu 18 Mart 2024 | 2.581 Okunma Balya balya avrolar, deste deste dolarlar! 17 Mart 2024 | 1.110 Okunma Sivrisinekle bile mücadele edemeyen Ekrem’le mi depreme hazırlanacağız? 16 Mart 2024 | 1.014 Okunma Bilim ne der: İnşaat mühendisi mi, işletmeci/müteahhit mi? 15 Mart 2024 | 967 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar