Ne utanmaz insanlarsınız, savcıyı şehid edenler gezici değil miydi?

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (09.06.2022)''Ne utanmaz insanlarsınız, savcıyı şehid edenler gezici değil miydi?'' başlıklı yazısı.

Herkes kabul etmelidir ki, geziciler içinde dürüst gençler de vardı..

Soytarılar da..

Vatanseverler de vardı, vatan hainleri de..

Karınca ezmekten çekinenler de, acımasızca savcı şehid edenler de..

Dolayısıyla, geziciler arasında namuslular da vardı, sürtükler de..

Gezi olayları sırasında, belki en başında, park kalsın, ağaçlar kalsın, burda bir değişiklik olmasın” diyen iyiniyetli insanların olduğunu herkes kabul ediyor..

Dolayısı ile ağaca önem veren namuslu gençler de vardı..

Aradaki ton farklarını hızlıca geçip, en nihayetinden söyleyeyim. 

Gezi olayları sırasında gençleri polislere karşı tahrik eden, organize eden ve en sonunda da savcı Selim Kiraz’ı makamında şehid eden teröristler de vardı..

Sahi söyler misiniz, Selim Kiraz’ı geziciler şehid etmedi mi?

Şimdi birileri bize, gezici propagandası yapmaya kalkarsa, Savcı Selim Kiraz’ın şehid edilmesi olayını önüne koymamız gerek mez mi?

Kim şehid etti, savcı Selim Kiraz’ı?

Kazaen mi öldürüldü?

Gezi karşıtları mı öldürdü.

Saatlerce yapılan görüşmeler sonunda, savcıyı bilerek, planladıkları şekilde şehid etmedi mi, kendilerini gezici olarak tanımlayan teröristler..

Bu minvalde, eski dönemlerde Milli Görüş içinde siyaset yapmış olan, şimdinin CHP milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun, kafa karıştırmak için yaptığı açıklamaya bakalım..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YRP’nin yaptığını sergileyenler, dün ne olmuşlardı? 29 Mart 2024 | 507 Okunma Emeklilerin çilesini CHP inşa etti, Erdoğan çözecek! 28 Mart 2024 | 1.802 Okunma Emekli mi oldun, ne ara kabzımallığa başladın Ekrem! 27 Mart 2024 | 2.319 Okunma Ah ah! Bugünkü siyasi partiler, Muhsin Başkan’ı örnek alsalar! 26 Mart 2024 | 812 Okunma Şovmen Ekrem’in belediyeciliğe kazandırdığı yeni kavramlar! 25 Mart 2024 | 2.800 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar