Mustafa Levent Göktaş ve Ahmet Zeki Üçok!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (02.08.2022)''Mustafa Levent Göktaş ve Ahmet Zeki Üçok!'' başlıklı yazısı.

Artık hepimiz kabul ediyor ki,  FETÖ, CIA kuklası bir örgüt..

Ergenekon da, birileri her ne kadar “hayali” dese de, var olan bir örgüt..

FETÖ’nün hapse koyduğu kişilerden Levent Göktaş’ın, şimdi Necip Hablemitoğlu cinayetinden aranıyor olması bize gösteriyor ki; FETÖ cezaevine koyduğu kişilerle, alttan alta pazarlıklar yapmak için, onları esas faili oldukları suçtan değil, başka suçlardan yargılamış..

Levent Göktaş ile birlikte Fikret Emek,  FETÖ’nün yargı ve emniyete hakim olduğu dönemde, Ergenekon davasından tutuklanmıştı..

İki isim de, esas faili oldukları Necip Hablemitoğlu cinayetinden soruşturulmamıştı..

Şimdi ortaya çıkıyor ki, Fikret Emek ile Levent Göktaş; Necip Hablemitoğlu’nun ve hatta kamuoyunda İBDA gönüllülerine yıkılmaya çalışılan İhsan Güven ile eşine yönelik cinayetin failleri..

Bu somut örnekler bize şunu gösteriyor..

FETÖ, her ne kadar CIA kuklası olsa da.. Hiçbir suçu olmayan kişilere kanca takmıyor..

Gerçekten derin fiilleri olanları buluyor, belki de onları kendi adlarına çalışmaları için takip ediyor, devşirmek için cezaevine tıkıyordu..

Buradan hareketle, FETÖ’nün cezaevine koyduğu bir başka isme gelelim..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 5.487 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.400 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.866 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.033 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar