Muhafazakar partilere çağrı!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karasahanoğlu'nun bugünkü (31.05.2022)''Muhafazakar partilere çağrı!'' başlıklı yazısı.

CHP’yle ittifak yapan İyi Parti’ye.. SP’ye. DP’ye çağrım var..

AK Parti’den ayrılan Ali Babacan’a, Ahmet Davutoğlu’na çağrım var..

Hatta HDP’ye çağrım var..

Hepinizin düne kadar ki ortak görüşü şu idi: “CHP bu ülkede zulmün partisidir!”

İyi Parti de bu görüştedir..

Ki; Genel Başkanı Meral Akşener, 28 Şubat sürecinde birebir CHP’nin ve CHP’li bürokratların zulmünü yaşamış bir kişidir..

SP de bu görüştedir..

Milli Görüş’ün üç partisi, CHP zihniyetli hakimler tarafından kapatılmış, CHP de alkış tutmuştur..

DP, Adnan Menderes’in devamı olduğu iddiası ile siyaset yaptığına göre.. Benim bir şey söylememe gerek yok, Menderes’in idam edilmesinde aktif rol oynayan CHP’nin zulmünü, en net şekilde bilen, bu parti olmalı..

Ali Babacan mı?

Daha birkaç yıl öncesine kadar, Telekom özelleştirilmesi üzerinden Yüce Divan’a yollanacağı açıkca ilan edilen, “seni mahkum ettireceğiz”  tehdidi yapılan siyasetçi değil miydi?

Ben daha ne diyeyim, Ali Babacan’a..

Telekom özelleştirilmesi ile, ülkenin ne kazandığını, daha bir ay önce Adana’da esnafa anlatırken, CHP’li tehditçilere de hadlerini bildiriyordu, Babacan..

Dolayısı ile, ülke için yapılmış bir özelleştirme üzerinden, her doğru işin failine, CHP’nin nasıl saldırdığını, nasıl cezalandırma tehdidi yaptığını, Babacan çok iyi bilir..

Davutoğlu ise, CHP’nin en son tehdit savurduğu isim..

Yakın tarihte başbakanlık yapmıştı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 3.240 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 2.996 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.950 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.887 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.667 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar