Milli Görüş’çüler, daha ne istiyorsunuz?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün grup toplantısında konuşuyor: “Faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız.”Cumhurbaşkanlığı makamında oturan bir kişinin bu sözlerinden...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün grup toplantısında konuşuyor:

 “Faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız.”

Cumhurbaşkanlığı makamında oturan bir kişinin bu sözlerinden dolayı, Milli Görüş gömleğine sahip her kişinin tek sözü olabilir:

“Allah senden ebeden razı olsun. Ayağına taş değmesin..”

Grup toplantısı sonrasında, içeriğin medyaya intikalinin akabinde, Milli Görüş’çü kardeşlerimizden bu yönde bir açıklama, bir destek geldi mi?

Ben duymadım..

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan, “Faize karşı çıkan tek parti bizdik. Sayın Cumhurbaşkanı’nın da faize net olarak karşı çıkan açıklamasından dolayı memnuniyet duyduk. Destekçisiyiz” şeklinde bir mesaj duydunuz mu?

Hayır..

Temel Bey, arabanın yakıt deposu ile ilgileniyor..

Yakıt dahil, büyük oyuna bakmak istemiyor..

“Arabaya binen herkesin gözü, yakıt göstergesinde” diyor..

“Arabası var ki, gözü de yakıt göstergesinde..” desem..

Biliyorum, FETÖ’cüler hemen şaha kalkacak..

“Bir arabayı çok gördü” diyecekler..

Hatta..

Hz. Peygamber döneminden örnek getirip, “Herkesin bir binek sahibi olması hakkıdır” diyecekler..

Ben de soracağım: Hz. Peygamber döneminin haklarını, ittifak yaptığınız CHP’liler, tek başlarına iktidar oldukları dönemde, niye hayata geçirememişler?

Bugünlerde dolardaki bir yıllık süreçte gelen % 40 civarındaki değer artışını, “Cumhuriyet tarihinde görülmemiş” şeklinde yorumlayanlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.040 Okunma Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 2.743 Okunma “Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 2.202 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.344 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.343 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar